about adiWidget™

adiWidget™ is the pioneer for the static corner image widget for blogger. Developed since September 2007, the idea is now has been used by many other web developer. Instead of static png image, you can now add flash and gif image format in every corner of your blog. But the position of the image is still remain static at the corner of your page. It can be used to give the mood of your web with any image that you want. All of the items here are FREE! So, enjoy then... It is advised that you use the latest browser i.e IE7 and Firefox. adiWidget™ is not compatible with IE6 or below. Please READ the TUTORIAL if you want to know how to apply adiWidget™ in your site. If you have any questions, want to contribute images for adiWidget™ or anything personally, you are welcome to e-mail me at adiwira[at]gmail.com. Otherwise, please use my shout box.

Salam Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin


Dengan ni adi ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin kepada semua pengunjung adiWidget. Ambik jer la imej-imej ni... Hantar sebagai MMS pun cute gak :)

Dan untuk makluman... ada lagi koleksi raya yang akan menyusul nanti... [kalau adi free la yek ;)]

[Nota: Disebabkan pengguna adiWidget yang terlalu ramai, maka kemungkinan bandwidth adiWidget tak mampu untuk menampung permintaan tersebut. So adalah diharapkan para pengguna adiWidget agar dapat copy imej2 yang suka tu di lokasi imej sendirik, contohnya seperti di photobucket atau mana-mana free imej hosting yang lain yek. Ada budget lebih nanti, adi beli hosting baru ;)]



Imej-imej ni semua adalah hak cipta tuan yg merekanya iaitu:
upindanipin - http://lescopaque.com dan http://www.upindanipin.com.my
anamuslim - Blue-T Publication Sdn Bhd
vectorism - http://vectorism.blogspot.com [thanks psl share vector khat selamat hari raya tu ;)]
saladin - http://www.saladin.tv/
[yg lain tu adi tatau ler amik kt mn... kalau tuan adalah pemiliknya, sila inform adi yek? maklum ler di dunia cyber ni semuanya main cedok jer :)]

adiWidget™ Code:

Lihat --Sini-- untuk mengetahui camna cara nak guna adiWidget™ di blog masing2.

Kod di atas adalah adalah bagi imej yang saladin tu :)... untuk imej lain,cuma tukar http://i305.photobucket.com/albums/nn216/adiwidget/raya/raya08_01.png kepada lokasi imej yang lain. Untuk mengetahui lokasi imej yang lain, anda cuma perlu right click pada imej yang berkenaan dan lihat pada properties.

Keywords:
Selamat Hari Raya, SalamAidilfitri, MMS Raya, Kad Raya, PNG, Khat Selamat Hari Raya, Salam Lebaran, Selamat Beraya, Kad Raya Cute, Kad Raya Kartun, Happy Eid, Eid Mubarak, Nokia, Motorola, Samsung, 3G, 3.5G, HSDPA, Kuih Raya, Ketupat Raya, Ketupat Hijau, Dodol, Batang Buruk, Semperit, Baulu Bauku sama jer ;)

Upin dan Ipin by Menteil




Semua imej-imej ni dialih suarakan oleh Menteil di sini:
http://www.menteil.net/widget-upin-dan-ipin.html

Dan imej Upin dan Ipin plak adalah rekacipta dan copyright by:
http://upindanipin.com.my/

adiWidget™ Code:

Lihat --Sini-- untuk mengetahui camna cara nak guna adiWidget™ di blog masing2.

Kod di atas adalah adalah bagi imej yang upin botak kat atas nun :)... untuk imej lain, cuma tukar http://adiwidget.com/images/puasa/rayaupin.png kepada lokasi imej yang lain. Untuk mengetahui lokasi imej yang lain, anda cuma perlu right click pada imej yang berkenaan dan lihat pada properties.

Keywords: Upin dan Ipin, Salam Ramadhan, Widget Ramadhan, Selamat Hari Raya, Jangan Ponteng Puasa, Shin Chan, adiWidget™, MMS, Icons, PNG, The Geng, Geng Mamak, Roti Canai!

Salam Ramadhan & Selamat Berpuasa


adiWidget™ ingin mengucapkan Salam Ramadhan dan Selamat Berpuasa kepada semua... Gunakanlah imej2 ini untuk apa2 sahaja tujuan sama ada sbg widget, avatar, imej MMS, icon, sticker dan sebagainya. Tunggu ler plak versi raya yang baru... ;)


Ni ialah imej versi yang lama:


adiWidget™ Code:

Lihat --Sini-- untuk mengetahui camna cara nak guna adiWidget™ di blog masing2.

Kod di atas adalah adalah bagi imej yang setan tu :)... untuk imej lain, cuma tukar http://adiwidget.com/images/puasa/ramadhan.png kepada lokasi imej yang lain. Untuk mengetahui lokasi imej yang lain, anda cuma perlu right click pada imej yang berkenaan dan lihat pada properties.

Keywords: Upin dan Ipin, Salam Ramadhan, Widget Ramadhan, Selamat Hari Raya, Jangan Ponteng Puasa, Shin Chan, adiWidget™, MMS, Icons, PNG, Prison Break!

 

adiWidget™ Facebook

Share

adiWidget™ Followers

Google+ Followers

adiWidget™ Traffic

hits counter

adiWidget™ Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino